Stichting Campus in Beeld - Studententelevisie

CIB WIE?

Campus in Beeld is een stichting die ontstaan is rond mei 2009 als onderdeel van RTV Nijmegen (Nu N1). Vanaf maart 2010 is de groep studenten onafhankelijk geworden. Het doel van de vereniging is om een specifiek videoprogramma voor studenten te ontwikkelen. Tegelijkertijd willen we de mogelijkheid bieden aan studenten om meer te leren over film en televisie.

Doe-het-zelf

We produceren alles zelf. Dat wil zeggen dat leden zowel presenteren als filmen, monteren en alles uitdenken. Bestaande kennis wordt overgedragen op nieuwe leden, maar een groot deel van de kennis is ook self-taught. Dit doen we met behulp van professionele apparatuur, software en door te blijven experimenteren.

Vernieuwing

De afgelopen jaren is er van alles vernieuwd. Waar de focus eerst meer lag op het brengen van nieuws, zijn de formats nu vrijer. De items zijn daardoor divers; van informatieve video’s tot entertainment. Ook de vorm heeft veranderingen doorgemaakt; zo hebben we lang wekelijkse uitzendingen gehad en zijn we nu overgestapt op een aantal losse items per week.

Leden

De ledenbasis bestaat uit studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit Nijmegen. Deze leden zijn afkomstig van verschillende disciplines, waardoor we een diverse club zijn met veel verschillende perspectieven. Nieuwe leden worden snel opgenomen in een hechte club. Leden werken op een vrijwillige basis. Zie ook het filmpje hiernaast om een indruk van de sfeer te krijgen. 

Stage lopen bij Campus in Beeld!

We bieden ook stages aan voor verschillende studies en opleidingsniveaus om je te laten proeven van de filmwereld. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via stage@campusinbeeld.nl. We gaan graag met je in gesprek over de eisen van je opleiding en onze mogelijkheden. 

Sluit Menu