Stichting Campus in Beeld - Studententelevisie

Redactielid worden?

Campus in Beeld is altijd op zoek naar nieuwe leden. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ervaring is niet vereist. Enthousiasme wel!

Onze wekelijkse vergaderingen vinden plaats op dinsdagavond om 19.00u. Daarnaast werk je als lid (bijna) wekelijks mee aan een item. Houd rekening met ongeveer acht uur per week.

Mocht je lid willen worden van ons team, stuur ons dan een mailtje. We nodigen je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat kun je leren?

Presenteren

Onze redactieleden staan zowel voor als achter de camera. Presentatie is een van de skills die je leert bij Campus in Beeld, niet alleen hoe je het beste een microfoon vasthoudt, maar ook hoe je je voorbereidt.

Filmen

Van cameratechnieken tot geluid en belichting, het hele spectrum komt voorbij als je voor een item filmt. Door nieuwe dingen te proberen en feedback te krijgen leer je meer en meer over de camera.

Monteren

De volgende stap is om het geheel bij elkaar te brengen. We werken met professionele software om onze video's in elkaar te zetten. Al snel leer je om niet alleen te knippen en plakken, maar ook te experimenteren.

Brainstormen

Een goed item vereist een goede voorbereiding. Tijdens de wekelijkse vergadering brainstormen we over de onderwerpen, die later door kleine groepjes uitgewerkt worden. Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat wil jij?

Wat je wil leren, heb je zelf in de hand. Werken met After Effects, InDesign en Illustrator, behoort tot de mogelijkheden. Heb je meer met organiseren? Dan is een plek in een commissie wellicht iets voor jou.

Op de campus

We beantwoorden graag al je vragen. Dus wil je iets weten of wil je een keer komen kijken bij een redactievergadering, spreek ons dan gerust aan op de campus, kom eens langs op de redactie of stuur ons een mailtje via redactie@campusinbeeld.nl

En verder?

Gezellige vereniging

Uiteraard zijn we ook een gezellige, hechte studentenvereniging. Na de vergadering borrelen we bijvoorbeeld vaak na in het sportcafé of cultuurcafé.

Goed op je cv

Het klinkt misschien cliché, maar ervaring die je opdoet bij Campus in Beeld staat zeker goed op je cv. Niet alleen door je skills, maar ook de betrokkenheid bij een vereniging.

Passie delen

Al met al delen we vooral een passie voor film en media. De items worden dus vooral met plezier gemaakt en we leren daardoor veel van elkaar.

Sluit Menu