Stichting Campus in Beeld - Studententelevisie

Seizoen 7

Bloopers

Bloopers

Het maken van studentelevisie gaat niet altijd over rozen en vloeiende spraak. Hier zijn wat bloopers van onze redactieleden die laten zien dat het niet altijd van een leien dakje gaat.

Read More »
Boek Op De Bank

Boek Op De Bank

Jesse nam een kijkje op literair festival ‘Boek Op De Bank’. Onder andere schrijver Walter van den Berg en organisator Jelko Arts van Arts & Lentes komen aan het woord. Nu kijken!

Read More »
Finale Kaf en Koren 2016

Finale Kaf en Koren 2016

In dit filmpje kunnen jullie de finale van Kaf en Koren 2016 bekijken! De winnende band en dus de beste Nijmeegse studentenband kunnen jullie deze zomer bij het Valkhof festival gaan bewonderen. Benieuwd wie het zijn? Kijk dan snel!

Read More »
ONS draait door - Maand van de Ondernemerschap

ONS draait door – Maand van de Ondernemerschap

In het kader van de Maand van de Ondernemerschap slaat ONS de handen ineen om studenten te inspireren tot ondernemerschap. Er werd een talkshow georganiseerd waar verschillende ondernemers kwamen spreken. Als studente bedrijfskunde wilde Linde dit niet missen!

Read More »
'Collegetour' Paulien Cornelisse

‘Collegetour’ Paulien Cornelisse

Voor de campagne ‘Helden gezocht’ is Paulien Cornelisse naar Nijmegen afgereisd om ons hier te vertellen over haar passie voor taal, de rol van humor hierin en taalonderwijs in Nederland. Natuurlijk kon Campus in Beeld de kans niet missen om…

Read More »
Radboud Rocks Special 2016

Radboud Rocks Special 2016

Bekijk hier de Campus in Beeld-special van Radboud Rocks 2016! Met daarin o.a.: interviews met Jett Rebel, Kees van Hondt en The Sore Losers! Verder hun optredens, sfeer impressies en nog veel meer! De fragmenten: 1:06 – 3:26 Wat is…

Read More »
De Nijmeegse Bierfeesten

De Nijmeegse Bierfeesten

Bengt bezocht de Nijmeegse bierfeesten in het Valkhof om met de lokale bierbrouwers te praten, te kijken of hoe het met de gezelligheid zat en natuurlijk om te kijken of het bier een beetje smaakte.

Read More »
Bata44race 2016

Bata44race 2016

Enkele weken geleden vond de weer de 44e Batavierenrace plaats. Campus in Beeld was er van de start tot aan het feest bij om speciaal voor jullie verslag te leggen van dit spectaculaire hardloopevenement.

Read More »
Wat is kunst?

Wat is kunst?

Cultuur op de Campus organiseerde deze week een speciale expositie. Het was een tentoonstelling waar kunstenaars niet alleen hun werken konden presenteren, maar waar ook het publiek kon stemmen of het wel of geen kunst is.

Read More »
Dodenherdenking nuttig of niet?

Dodenherdenking nuttig of niet?

Het is reeds een flink aantal jaren geleden dat de Tweede Wereldoorlog heeft plaatsgevonden. Het aantal nog levenden wie deze tijd in persoon hebben meegemaakt krimpt. Nu rijst de vraag: is het nu nog wel zinvol om zo’n dodenherdenking te…

Read More »
Sluit Menu