Stichting Campus in Beeld - Studententelevisie

Seizoen 7

Discodel proeven in Cafetaria Keizer Karel

Discodel proeven in Cafetaria Keizer Karel

Komt dat zien, komt dat zien! Campus in beeld heeft Koen naar cafetaria Keizer Karel gestuurd om de nieuwe Nimweegse snack de discodel te proberen. Aanschouw hier het verslag en het verhaal achter de kleurrijke versnapering.

Read More »
Sound of Science

Sound of Science

Miguel is naar Sound of Science geweest, een evenement georganiseerd door Cultuur op de campus en de bèta-faculteit. Muziek en wetenschap stonden centraal!

Read More »
Kaf en Koren - Laatste vooronde

Kaf en Koren – Laatste vooronde

Het tweede item in onze driedelige reeks volgt de laatste van de drie voorrondes van de studentenbandcompetitie Kaf en Koren! Bij deze ronde werden de drie bands die door mochten naar de finale door de jury bekend gemaakt. Spannend!

Read More »
Studenten uit de spits - deel 2

Studenten uit de spits – deel 2

In de aflevering van gisteren zagen jullie al het eerste deel van onze reportage over de plannen van de NS. Kijk nu naar het tweede deel, waar we spraken met de woordvoerder van het college van bestuur en de studentenvakbond.

Read More »
Apps testen

Apps testen

Bengt en Linde testen voor jullie de nieuwste apps! Welke is de beste? In deze aflevering worden de apps Colorswitch, Neko Atsume en Skip the Menu gereviewd.

Read More »
Speeddaten

Speeddaten

De studentenkerk organiseerde een speeddate avond tijdens deze donkere wintermaanden. Onze Luuk ging langs om even zijn dating-skills te testen!

Read More »
Sluit Menu